Belépés

Összesen:   0 db termék, 0 Ft Kosaramhoz
Akciós!
A jezsuita – Világok határán
zoom Nagyítás
A jezsuita – Világok határán (Termékkód: JPM-VH)

Megjelent 2017. október 30-án! Most 20% kedvezménnyel rendelhető a Historycum oldalán!

Matteo Ricci hithű jezsuita szerzetes, a világ jelenségei iránt érdeklődő, szenvedélyes tudós, mellette renitens lázadó, akit nem kötnek a formák, és mindig új és új kihívások felé fordul – kevéssé törődve a következményekkel.

A vallási ellentétektől és dinasztikus harcoktól forrongó 16. századi Európából vágyik a távoli Keletre, a mesebeli Kínába, hogy a felfedezők nyomdokaiba lépve terjessze a kereszténységet, elvigye az Evangélium üzenetét. Hisz fel kell emelni a tévelygő emberiséget még ott, távol, a mesés Keleten is…

De megőrizheti-e identitását az ember egy tőle teljesen eltérő, természetétől idegen környezetben? Vajon lehet-e mozdítani egy mozdíthatatlannak tűnő óriáson? Vajon elég-e a hit egy hanyatló, pártviszályoktól, lázadásoktól forrongó birodalomban? És mit tegyen az ember, ha fogadalmával ellentétes erotikus vágyak kereszttüzébe kerül?

Jean-Pierre Montcassen monumentális regénye a nagy földrajzi felfedezések korába vezet el bennünket, s valós eseményeken, személyeken keresztül mutatja be, mi történik akkor, ha két, látszólag teljesen ellentétes világ találkozik egymással.

Valahol a Nagy Falon túl, a világok határán…

Ár: 2 150 Ft
Bolti ár: 2 680 Ft
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH